Over mij

Studerende technicus, met een grote gedrevenheid!

Ja, je leest het goed; ik studeer inderdaad nog! Sterker nog, ik heb mijn opleiding Podium- en evenemententechniek nog niet eens afgemaakt! Maar goed, laten we bij het begin beginnen!

Mijn naam is Job. Job Jasper Hendriksen, zoals ik voluit heet. Ik studeer op dit moment Podium- en evenemententechniek aan het Creative College te Utrecht. Ik ben bezig om mij te specialiseren tot lichttechnicus, maar dat betekent natuurlijk niet dat ik geen verstand heb van geluid! Een PA aansluiten lukt mij ook nog wel.
Ik zit momenteel in mijn examenjaar van mijn opleiding. Dus nog een half jaar, en dan ben ik officieel een professioneel lichttechnicus!

Ondanks dat ik nog studeer, heeft mij dat niet tegen gehouden om m’n eigen bedrijf op te richten! Ik wil deze wereld ontdekken! En om daarvoor telkens op stages te moeten wachten, dat duurt me te lang! Daarom heb ik besloten om mijn eigen bedrijf op te richten: De Theatertechnicus. Kort, maar krachtig! En het klopt. Ik richt me vooral op theaters, omdat ik me daar simpelweg gewoon het lekkerst voel!

En ondanks dat ik weinig ervaring heb (ik studeer immers nog), weet ik van mezelf dat ik dit nieuwe avontuur aan kan! Ik weet wat ik moet doen, en hoe alles werkt! En tuurlijk leer ik ook elke dag nog dingen bij, maar he! Dat doet iedereen toch?!

Verder ben ik op 22 maart 1999 geboren te Amersfoort. En mocht je mij nou in een paar woorden moeten omschrijven, kijk dan even in de WordCloud hieronder 😉