Werkproces 1.2 – De bieb

Op dinsdagochtend 10 oktober kwam de bieb langs vanwege een voorleesochtend voor kleine kinderen. Hiervoor moest ik vroeg m’n bed uit, maar ik vind het het nog altijd meer dan waard! Ondanks dat ik thuis ook meer genoeg te doen heb, met het opstarten van m’n eigen bedrijf en het bijhouden van m’n portfolio. Maar gewoon echt aan het werk zijn op stage is toch het allerlekkerste!

Ondanks dat de voorstelling pas dinsdagochtend was, gaan we terug naar zaterdagavond 7 oktober. Na de voorstelling ‘De man is lam’ van Het Zuidelijk Toneel, heb ik namelijk alle voorbereidingen voor dinsdagochtend al getroffen. Dit betekent dat ik me niet heb bemoeit met de breek van De man is lam. Het enige waar ik mee heb geholpen, is het leeghalen van het grid. Daarna heb ik mijn lichtplan er in gehangen. Vervolgens heb ik de lichttafel weer aangesloten, want deze was weggehaald omdat het Zuidelijk Toneel een eigen lichttafel mee had genomen. Nadat ik deze had aangesloten ben ik begonnen met patchen en daarna programmeren!

!Onderstaande video laat een compilatie zien van de avond, dat betekent dat er ook beelden van het maken van het nieuwe lichtplan en het programmeren van de tafel in voorkomen!