Werkproces 1.2 – Modder

Van zondag 1 tot dinsdag 3 oktober heeft jeugdtheatergezelschap Koeterwaals met de voorstelling ‘Modder’ bij ons in het theater gestaan. Het is een echte kindervoorstelling, met ongelofelijk leuke humor, zeker voor kinderen! Op zondag 1 oktober is de voorstelling in première gegaan.

Ik heb 3 dagen lang voor hun de show gedraaid. Zelf hadden ze geen technici, dus de huistechnici moesten deze taken op zich nemen. Mijn collega heeft het geluid gedaan, en omdat ik de maandag en dinsdag ook aanwezig zou zijn, was het al snel duidelijk dat ik licht zou doen, in plaats van mijn andere collega. Voor mij natuurlijk een prachtige ervaring! Voor het eerst een echt show draaien, want ja ik heb het uitweekend ook gedraaid, maar dat was alleen een lampje aan en uit zetten. Nu moesten er telkens mooie, kloppende belichtingen uitkomen wat het ergens ook nog wel weer wat spannend maakten!