Werkproces 1.3 – De bieb

Op dinsdagochtend 10 oktober kwam de bieb langs vanwege een voorleesochtend voor kleine kinderen. Hiervoor moest ik vroeg m’n bed uit, maar ik vind het het nog altijd meer dan waard! Ondanks dat ik thuis ook meer genoeg te doen heb, met het opstarten van m’n eigen bedrijf en het bijhouden van m’n portfolio. Maar gewoon echt aan het werk zijn op stage is toch het allerlekkerste!

Doordat er geen lichtplan of wensen waren opgestuurd, had ik alle vrijheid in het bedenken van het lichtplan voor dinsdagochtend. Die vrijheid heb ik ook genomen door niets bijzonders in te hangen. Ik heb twee speciaaltjes ingehangen zodat er een stoel uitgelicht zou kunnen worden. Daarnaast heb ik een dekkend totaaltje front en tegen ingehangen en daar moesten ze het mee doen. Nu was dat geen probleem, aangezien het om een voorleesochtend ging. ‘S ochtends hebben we nog even gesteld en daarna kon de show beginnen.

!Onderstaande video is een compilatie van de avond. Er komen dus ook beelden van het breken van Het Zuidelijk Toneel, het opbouwen van de lichttafel en het programmeren van de lichttafel in voor!