Werkproces 2.1 – De bieb

Op dinsdagochtend 10 oktober kwam de bieb langs vanwege een voorleesochtend voor kleine kinderen. Hiervoor moest ik vroeg m’n bed uit, maar ik vind het het nog altijd meer dan waard! Ondanks dat ik thuis ook meer genoeg te doen heb, met het opstarten van m’n eigen bedrijf en het bijhouden van m’n portfolio. Maar gewoon echt aan het werk zijn op stage is toch het allerlekkerste!

Toen ik het lichtplan eenmaal had hangen, en de lichttafel had aangesloten, ben ik begonnen met patchen. Nadat dat gedaan was ben gaan programmeren. Het was geen lastige programmeerklus, omdat ik geen cue’s heb gemaakt. Ik heb het licht verdeeld onder 11 faders, en dus was het live schuiven op de ochtend zelf. De volgorde in de faders die ik heb geprogrammeerd is als volgt;

Fader 1

Front links

Fader 2

Front midden

Fader 3

Front rechts

Fader 4

Front totaal

Fader 5

Tegen links

Fader 6

Tegen midden

Fader 7

Tegen rechts

Fader 8

Tegen totaal

Fader 9

Snijder links

Fader 10

Snijder rechts

Fader 11

Snijder totaal