Werkproces 2.1 – De bieb

Op dinsdagochtend 10 oktober kwam de bieb langs vanwege een voorleesochtend voor kleine kinderen. Hiervoor moest ik vroeg m’n bed uit, maar ik vind het het nog altijd meer dan waard! Ondanks dat ik thuis ook meer genoeg te doen heb, met het opstarten van m’n eigen bedrijf en het bijhouden van m’n portfolio. Maar gewoon echt aan het werk zijn op stage is toch het allerlekkerste

Voordat ik de lichttafel kon programmeren, had ik wel de lichttafel nodig! Nu kun je denken ‘ja dus?!’ Maar de lichttafel was weggehaald omdat het Zuidelijk Toneel een eigen lichttafel mee hadden genomen. Onze lichttafel moest ik dus eerst nog weer terug plaatsen, en aansluiten. Zo gezegd zo gedaan. Alle kabels lagen er gelukkig nog gewoon, dus het was alleen even kabels volgen, om te kijken waar ze naar toe gingen. Bijvoorbeeld om er zeker van te zijn dat ik de goede euro te pakken had, en niet die van een geluidstafel. Maar dat was niet het geval. Alles netjes aangesloten en het deed het ook gewoon! Was ik stiekem best wel een beetje trots op. Niet wetende hoe je het aan moet sluiten, en door het gewoon te proberen, de juiste kabels pakken en het op de juiste manier aan te sluiten. Enige was dat ik geen licht had op het moment dat ik m’n adres intypten… bleek dat de dmx kabel verkeerd geprikt zat. Kan gebeuren. Even omgedraaid en toen deed alles het gewoon!

!Onderstaande video laat een compilatie zien van de avond, dat betekent dat er ook beelden van het maken van het nieuwe lichtplan en het breken van het Zuidelijk Toneel in voorkomen!