Werkproces 2.1 – Rishi

Op vrijdag 22 september kwam Firma Mes langs met hun voorstelling Rishi. De voorstelling gaat over het schietincident op Holland spoor, waarbij een donkere jongen werd doodgeschoten door een blanke agent. Het is echt een prachtige voorstelling, die echt heel veel indruk maakt!

Nadat ik de tafel had gepatched, wilde ik de tafel overgeven aan de gasttechnicus, zodat hij zijn show kon programmeren. Maar hij vroeg of ik dat wilde doen, omdat het dan waarschijnlijk wat sneller zou gaan dan wanneer hij het zelf zou doen. Ik vond het helemaal prima, maar vertelde hem er wel bij dat het voor mij de eerste keer zou zijn dat ik een show ging programmeren. Ik had tijdens het uitweekend ook al wat geprogrammeerd, maar dat waren faders. Nu ging het echt om een hele show, zodat de show alleen maar met de GO-knop gedraaid kon worden.

Hij vond het prima, en met de quick-start naast me, had ik het al snel door, en ging het redelijk snel. Het hielp heel erg dat er al een quelist aanwezig was, waarin ook de percentages per lamp stonden. Hierdoor kon ik gewoon overtypen, en hoefde ik eigenlijk nauwelijks te kijken of het totale plaatje er oké uit zag.