Werkproces 2.1 – Uitweekend Amersfoort 2017

Mijn derde stage-dag bij Theater De Lieve Vrouw stond in het teken van het uitweekend! In dit weekend maken alle theaters, musea en noem het maar op, hun programma voor het komende seizoen bekend. Zo ook De Lieve Vrouw. Nu is De Lieve Vrouw een combinatie tussen een bioscoop en een theater, dus bij ons werd voor allebei het programma bekend gemaakt.

Naast dat ik tijdens het uitweekend voor het eerst de lichttafel mocht bedienen tijdens de ‘show’, heb ik de lichttafel ook geprogrammeerd. Eigenlijk stelde het niet heel veel voor, want het was vooral een groepje lampen onder een schuif programmeren. Maar als je dat nog nooit hebt gedaan, en je kan/mag dat op je derde stage dag al doen, geeft dat een heel goed gevoel kan ik je vertellen!

Ik heb 5 faders geprogrammeerd;

Fader 1

Front links

Fader 2

Front midden

Fader 3

Speciaaltje

Fader 4

Tegen Totaal

Fader 5

Zaallicht