Werkproces 2.4 – De bieb

Op dinsdagochtend 10 oktober kwam de bieb langs vanwege een voorleesochtend voor kleine kinderen. Hiervoor moest ik vroeg m’n bed uit, maar ik vind het het nog altijd meer dan waard! Ondanks dat ik thuis ook meer genoeg te doen heb, met het opstarten van m’n eigen bedrijf en het bijhouden van m’n portfolio. Maar gewoon echt aan het werk zijn op stage is toch het allerlekkerste!

Na de show van het Zuidelijk Toneel ben ik direct aan de slag gegaan! Ik heb eerst het lichtplan van het Zuidelijk toneel er uit gehaald, waarna ik direct het nieuwe lichtplan heb gemaakt. Ik heb een frontje, twee speciaaltjes en een tegentje ingehangen. En aangezien het gaat om een voorleesochtend, is dat meer dan genoeg!

!Onderstaande video is een compilatie van de hele avond. Er komen dus ook beelden van het maken van het lichtplan en het aansluiten van de lichttafel in voor!