Werkproces 2.4 – Het komt nu wel heel dichtbij

Op vrijdag 6 oktober kwam Patrick Nederkorn langs met zijn nieuwe show ‘Het komt nu wel heel dichtbij’. Het is een cabaret show, en een leuke ook! Het gaat voor het grootste deel over geloof en terrorisme, maar hij gaat daar op een hele leuke manier mee om!

Het lichtplan was van tevoren niet bekend. Daarom konden we pas gaan inhangen toen de gasttechnicus, die ook bij De Lieve Vrouw heeft gewerkt, ter plaatsen was. Er werd gebruik gemaakt van een presentatie, welke op luxaflex geprojecteerd werd. Het was weer eens wat anders dan een standaard projectiedoek, en het zag er ook echt heel gaaf uit! Deze hebben we opgehangen en daarna heb ik het lichtplan ingehangen, met namen het tegen heb ik gedaan. Mijn collega deed het front.

Toevallig had ik dezelfde week een aantal GoPro’s aangeschaft, waardoor ik nu mooi kon filmen hoe ik te werk ga. In onderstaande video is dat ook te zien!